avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA debitare cherestea
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA debitare cherestea

Buna ziua! Mi-am deschid de curand un PFA, si mi-a spus cineva ca nu sunt toate actele complete. Mar interesa ce acte imi trebuie in totalitate, imi trebuie ceva avize speciale pentru debitat cherestea? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Tranzactionare cherestea bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua, Pentru tranzactionarea cherestelei in interiorul Romaniei sunt necesare anumite autorizatii sau acte speciale ? Si daca da ,care sunt ... (vezi toată discuția)
Cod caen 1610(fost 2010),o nelamurire ghitaiancu ghitaiancu Buna ziua,firma mea are codul caen 1610,respectiv am un uscator de cherestea,cu care de 5 ani, cumpar usuc si vand cherestea ,diverse esente aproximativ 40 mc ... (vezi toată discuția)
Solutie cerere in anulare cu mari suspiciuni ! rog ajutor! ContSters322003 ContSters322003 Buna ziua, As dori si eu un ajutor de specialitate la o problema cu o cerere in anulare. Pe scurt, sunt creditor intr-un dosar de ordonanta de plata, ... (vezi toată discuția)