avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA si vanzarea produselor agricole productie proprie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA si vanzarea produselor agricole productie proprie

Am un PFA cod CAEN 0150-Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor) infiintat pentru accesarea masurii 141(fonduri europene).V-as ruga sa-mi spuneti ce trebue sa fac pentru a putea vinde pe piata produse lactate:lapte,branza dulce,telemea,cas,smantana de la vacile din gospodaria proprie produse si prelucrate de mine.Ce evidente contabile sau de alta natura trebue sa tin.Mentionez sunt deja pe piata ,am la zi carnetul de sanatate al meu si al vacilor din exploatatie,aprobare de la ANSVSA.
Pentru PFA primaria nu elibereaza atestat de producator,pentru a-mi putea justifica provenienta produselor.

Daca ma controleaza ANAF-ul,politia sau mai stiu eu cine are drept de control in piata,nu stiu documente o sa-mi ceara.
Astept raspuns.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Miticabs , utilizator 11:31, 18 Ianuarie 2016
Trebuie sa aveti aviz de insotire a marfii pentru marfa cu care mergeti in ziua respectiva in piata organizata.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)
Pfa ;ce impozit voi plati? vand la piata agroalimentara Miticabs Miticabs Am avut PFA cod CAEN 0150,am in gospodarie pasari si animale,7 vaci cu lapte.Pentru a putea vinde pe piata laptele si perdusele obtinute din ... (vezi toată discuția)
Pot emite factura + chitanta unei persoane fizice? Andreea7777 Andreea7777 Buna ziua, Sunt PFA neplatitoare de TVA in sistem real, cod caen 0150 Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor). As ... (vezi toată discuția)