avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promisiune angajare neonorata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promisiune angajare neonorata

Am gasit un alt loc de munca si dupa interviu mi-a spus sa-mi dau demisia de la celalalt loc de munca si peste 2 zile sa ma prezint la munca completand si contractul de munca. Dupa doua zile noul meu sef mi-a spus ca nu ma poate angaja fiind-ca a auzit ca nu sunt corect la locul de munca , afirmatii neadevarate. Este corect sa raman fara servici din cauza aceasta? Tot ce i-ar fi spus cineva sefului despre mine nefiind adevarat? Ce pot face?

Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 13 Mai 2015
Singura solutie este sa mergeti la vechiul loc de munca si sa vorbiti cu angajatorul daca accepta sa revocati demisia.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz CristinaPavel82 CristinaPavel82 Buna ziua, Mi s-a dat notificare de concediere pe motiv de desfiintarea postului ocupat si perioada de preaviz de 20 zile. Primele 10 zile cu 8 ore/zi si ... (vezi toată discuția)
Demisie dragosxxx dragosxxx Buna ziua ,miam gasit acum recent un loc de munca ca consultant la mobila ,mam dus la interviu si mia spus cami ofera pt inceput 1100 si pe timp de vara ... (vezi toată discuția)
Ajutor,ajutati-ma nykolla nykolla am si eu mare probema,ce se poate intampla daca sefa mea nu vrea sa imi accepte demisia?pt ca miam depus demisia unde anume lucram si nu vrea sa mi-o accepte ... (vezi toată discuția)