avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna dupa revenire CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna dupa revenire CCC

Buna ziua,

Care este perioada de concediu de odihna ce ii revine salariatului ce revine din crestere copil ?
Am un caz, persoana revine la locul de munca in sept. 2015, din concediu crestere copil dupa 3 ani (copil cu grad de hadicap), prima oara a optat pentru 2 ani apoi a revenit cu suplimentare pana la 3 ani varsta copilului deoarece copilul avea unele probleme.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 14 Mai 2015
In 2012, legislatia era alta privind Codul Muncii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pe perioada cic Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Ma întorc la serviciu din cic dupa 1 an si 11 luni. Pe perioada concediului de crestere am zile de concediu de odihna pe care le pot lua cand ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de co daca am fost in concediu de cresterea copilului iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la concediu de odihna integral daca am fost in concediu de cresterea copilului pana azi 4.08.2016? Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat paduflori paduflori Buna ziua Am urmatoarea situatie: din luna iulie 2013 sunt in concediu de crestere copil si mi au ramas neefectuate 20 de zile de concediu de odihna pe 2013 ... (vezi toată discuția)