avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie rovignieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie rovignieta

Buna ziua,
am si eu o intrenbare..in 2010 am primit un pv de contraventie pentru rovignieta acum cateva zile am primit o somatie de plata cu executare silita
intrebarea mea este pot sa mai contest pv de rovignieta mai ales ca semnat electronic?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:39, 14 Mai 2015
Atata timp cat nu ati contestat procesul verbal in 2010 si ati luat la cunostiinta de el la acel moment, sansele sa castigati intr-o contestatie la executare sunt mici. In cadrul contestatiei la executare nu mai puteti contestat titlul, adica pv, ci formele de executare. Pv. trebuia contestat in 2010, cand l-ati primit.
Este depasit termenul de 15 zile in care legal,puteati formula plangere contraventionala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de inadmisibilitate intr-o contestatie la executare iovita iovita Bună ziua, am pe rol un proces de contestaţie la executare pentru o amendă dată de Regia nationala de drumuri pe motiv că nu am avut rovigneta. Nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ContSters233678 ContSters233678 Buna ziua, In luna septembrie am primit o amenda contraventionala. Procesul-verbal de contraventie a fost contestat in termen de 15 zile la judecatorie, si ... (vezi toată discuția)
Executare silita amenda rovineta Brokeru22 Brokeru22 Am primit la fostul domiciliu ( unde locuieste mama) o executare silita(somatie) pentru o amenda la rovineta din anul 2012. Amenda a fost aplicata in data de ... (vezi toată discuția)