avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Monografie contabila achizitie mijloc fix-discount 100%
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Monografie contabila achizitie mijloc fix-discount 100%

Daca am achizitionat un mijloc fix, pentru care am primit discount 100%, pe aceeasi factura, care sunt inregistrarile contabile pentru inregistrare mijloc fix?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:07, 17 Mai 2015
21 = 404 -> cu valoarea mijlocului fix
404 = 767 -> cu discountul obtinut (in acest caz, 100%)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare corecta factura mijloc fix + ob de inventar GBC GBC Buna ziua! Cum sa inregistrez corect in contabilitate o factura care pe care figureaza, un mijloc fix, un obiect de inventar, o taxa de suport, toate cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura cu discount zaira_simona zaira_simona Lucrez la o firma care comercializeaza ciment.Plata se face in avans,iar in momentul primirii marfurilor pe factura este inclus un discount pt plata in ... (vezi toată discuția)
Discount pe factura furnizorului vioviod vioviod Am cumparat marfa de la furnizor in vederea revanzarii, dar pe aceeasi factura furnizorul mi-a acordat si discount. Factura arata asa: 1. creion 2 buc X 10 ... (vezi toată discuția)