Va rog sa ma ajutati,lucrez la o firma de la care am decis sa plec, cu preaviz cu totul in regula dar sunt ff mari intarzieri cu banii si stiu fosti colegi care si dupa un an inca mai au bani de luat.Ce sa fac sa sa ii conving sa imi dea bani ,mentionez ca firma nu e in regula cu CM(nu sunt declarate salariile corecte) pot sa le fac ceva pe cale legala?
Pai va rog sa imi dati un sfat pt ca deja a trecut deja o luna de cand nu am luat banii si inca lucrez la ei ,si asa am datorii destul de mari din cauza asta,va rog ce pot face.
Intocmiti o plangere si transmiteti-o pe adresele de e-mail ale mai multora deodata sa se vada acest lucru. Va sugerez sa va adresati ITM-ului, Ministerului muncii, Directiei locale de munca, Primariei, Prefecturii, etc.
Doar hotararea instantei de judecata este executorie si respectarea ei atrage raspunderea penala.... De aceea, sfatul meu este sa va adresati instantei de judecata , solicitand sa pronunte o hotarare care sa oblige angajatorul la plta drepturilor salariale.
Fiind vorba de un litigiu de munca, acesta este scutit de taxa de timbru si de timbru judiciar.
Inteleg ,va rog ma puteti trimite undeva ,ma puteti indruma momentan sunt intr-o adanca criza de bani dupa ce am fost evacuat din locuinta in care stateam cu chire pentru ne plata chiriei,si ne plata salariului.
Despagubiri
3l3na
am fost data afara in luna in luna nov cf art 65 aln 1.Desi am facut cerere de acordare a salariului compensatoriu cuvenit, care in mod normal nu trebuia ... (vezi toată discuția)