avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suprimarea unui post din organigrama si statul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suprimarea unui post din organigrama si statul de functii -caz concret

In statul de functii anterior suprimarii unui post de economist- la numarul de economisti apareau 3 posturi,dupa suprimare apar 2,nu se specifica serviciul din care fac parte nici inainte de suprimare nici dupa.

In organigrama inainte de suprimarea unui post de economist la Serv. financiar apar ca numar de posturi mentionate 1+3=4 (1 post conducere ,3 executie),dupa desfiintarea unui post de economist in noua organigrama la Serviciu financiar nu mai apare nicio mentionare ca numar a posturilor.

In acest caz ,a avut loc sau nu o suprimare efectiva a unui post de economist la la Serviciul financiar?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:17, 16 Mai 2015
Daca nu se specifica exact din care serviciu a fost desfiintat acel post se poate presupune ca din Serviciul financiar s-a desfiintat.
o.k,dar lucrurile nu ar trebui sa fie clare ,sa nu se mearga pe presupuneri,avand in vedere ca vorbim de o desfiintare a unui post ,respectiv de o concediere?
Instanta de judecata ce documente cere pt a vedea ca desfiinatarea unui post este efectiva?
Asa ar trebui sa fie clare.

Instanta poate solicita organigrama dinainte si cea dupa desfiintarea postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala mruazl@yahoo.com mruazl@yahoo.com buna ziua, as dori sa aflu daca la o reducere de personal prin concediere individuala, din statul de functii se reduc si posturile vacante? (vezi toată discuția)
Loc de munca pareri bartac bartac Art.65 C.M. ADNOTARI 3. [u]Noţiunea de loc de muncă[/u], avută în vedere de art. 65 alin. (1), [u]include postul ocupat de salariat şi locul ... (vezi toată discuția)
Exista functia de curier/economist? Adrian Lazarescu Adrian Lazarescu Buna ziua, Vreau sa va aduc la cunostiinta un caz interesant plin de contradictii. Este vorba de cazul meu, de procesul in care sunt cu fostul ... (vezi toată discuția)