avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA 9% alimente si suplimente IMPORT SUA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA 9% alimente si suplimente IMPORT SUA

Va rog sa ma lamuriti daca de la 1 iunie 2015 importurile din sua (site-uri online) de alimente (conserve) si suplimente (lecitina,vitamine,minerale) vor fi impozitate cu 9% in vama.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:09, 16 Mai 2015
Da, de ce nu? Ce va determina sa aveti indoieli?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 9% sau 24% pentru suplimente alimentare(nootropice) import sua ? carmen2016 carmen2016 Importurile din SUA (site-uri online) de suplimente alimentare care sunt clasificate de cei care le vand ca nootropice vor fi impozitate cu 9% in vama sau 24%? ... (vezi toată discuția)
Acte pentru vanzarea de suplimente nutritive maritican maritican as dori sa-mi deschid un site online care comercializeaza suplimente nutritive (am deja firma srl) aceste suplimente le voi comercializa de la un ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu medicamente naturale Monica Gabriela Voicu Monica Gabriela Voicu As putea vinde medicamente naturale fara OTC-uri online ? Mă interesează doar online.. fara să am un spatiu special... Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)