avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer

Angajatorul doreste sa aduca pe perioada nedeterminata o persoana care are contractul de munca suspendat - cercetare juridica - de la o alta institutie. A crea portul in organigrama...s-a aproba aceasta de catre ordonatorul de credite in dreptul acetui pot neaparat nici vacant nici numele unei persoane. Cum se poate proceda in continuare, mentionand ca se doreste sa nu se dea examen ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 18 Mai 2015
Prin detasare.
Detaşarea este actul prin care se dispune schimbarea TEMPORARA a locului de muncă, din dispoziţia angajatorului, la un alt angajator, în scopul executării unor lucrări în interesul acestuia. În mod excepţional, prin detaşare se poate modifica şi felul muncii, dar numai cu consimţământul scris al salariatului. Cel mult 1 an.

Se doreste durata NEDETERMINATA.
In acest caz, solutia nu poate fi decat incetarea vechiul raport de munca si incheierea altuia nou.

Transferul nu mai este reglementat in legislatie decat pentru functionarii publici.
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrarea unui pensionar director prin detasare de la un srl danieladiaconescu danieladiaconescu In baza carei legi un director care s-a pensionat mai poate reveni pe aceeasi functie prin detasare de la un srl ? Daca este legal pe ce perioada poate ... (vezi toată discuția)
Transformare post crmnradu crmnradu Buna ziua! Intr-o institutie publica (pers. contractual) postul vacant temporar (suspendat pe per. indelungata) poate fi transformat intr-un post cu un grad ... (vezi toată discuția)
Detasare la autoritate publica din mediul privat,posibila???? cristinacarina cristinacarina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca exista o baza legala care sa sustina detasarea unei persoane, angajat in mediul privat, la o institutie publica, pe o ... (vezi toată discuția)