avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu ma lasa sa imi vad copilul !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu ma lasa sa imi vad copilul !

Va salut cu drag .
Problema mea este urmatoarea , am avut o relatie de 2 ani cu o fata din care a rezultat un copil recunoscut de catre mine . in acest moment noi suntem despartiti ( nu am fost casatoriti ) , ea si.a refacut viata si nu doreste sa ma lase sa imi vad copilul ! am avut o disutie cu ai ei parinti si ma forteaza sa renunt la numele copilului ca altfel nu il mai vad vreodata ! sunt amenintat de ai ei parinti si se pune presiune pe mine sa renunt la el . as avea cateva intrebari
deoarece nu imi pot vedea copilul am ajuns sa o urmaresc ca sa imi vad copilul . imi poaate afecta acest lucru ?
Ce pot face sa imi pot vedea copilul ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:02, 20 Mai 2015
Sa cereti in instanta sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca, copilul sa aiba locuinta la mama si sa aveti un program de vizita.
Contribuiti la intretinerea copilului ?
Da, sigur ca va poate afecta, negativ, sa hartuiti pe oricine, urmarindu-l pe strada.
Faceti actiune in instanta, nu renuntati la nume, ca numele copilului nu e un lucru de jonglat, acum e unul, acum e altul...

Intre timp notificati mama sa va intelegeti, ca sa evitati circul in instanta si taxe, cheltuieli, avocati.
noi am locuit pana acum 2 luni impreuna , la parintii ei acasa si am contribuit la cresterea copilului doar ca nu stiu daca pot demonstra !!! sunt disperat !!! imi doresc sa il pot vedea macar in week-end !!! nu poti sa te intelegi cu ei !!! ei sunt dispusi sa faca orice ca sa renunt la nume .... v.am spus s-a ajuns la amenintari .....
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
Oanceaionut, utilizator
sunt intr-o situatie similara , sfatul meu,, exact ca al doamnei avocat , deskide actiune in instanta mergi la autoritatea tutelara si fa o plangere ca nu esti lasat sa iti vezi copilul, mergi la ea la poarta insotit de un martor 2 si cere-i sa te lasa sa vezi copilul.
te asteapta un drum lung si vei avea nevoie de nervi de otel, inca un sfat renunta sa mai vorbesti telefonic cu acesta fa in asa fel incat toate convesatiile voastre sa se faca fata in fata in prezenta unui martor sau prin mesaje, ca sa poti demonstra ceva, si asta iti va fi destul de greu . iti doresc multa bafta.
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
tzapone, utilizator
Deschideti proces si obtineti drept de vizita.
Sa dovediti in instanta cu martori ca nu va permite sa vedeti copilul.
Daca ea recunoaste in instanta ca nu va lasa sa vedeti copilul procesul este mai simplu.

Alte discuții în legătură

Hartuire morala silver95 silver95 Buna. Am o problema.. O fata la scoala ma hartuieste, ma impinge si ma ameninta ca va arata prin oras poze indecente cu mine. Ce ar trebui sa fac? Am incercat ... (vezi toată discuția)
Tata imi vreau copilul ContSters140021 ContSters140021 buna ziua. numele meu este george nuta. sunt tata al unei fetite de 3 ani, in urma relatiei cu concubina. fata e pe numele meu. sotia doreste sa ma dea in ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului marius245 marius245 as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)