Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

.....
Intrebarea mea este daca in momentul in care eu imi inregistrez informarea de sarcina angajatorul ma poate notificata asupra incetarii contractului pentru ca inca sunt in perioada de proba sau nu?
....
 SANTIER 
	    	Utilizator

SANTIER 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Anastasia12	                   

Buna ziua!
In cazul unei angajate care se afla in perioada de proba si care la angajare nu a declarat ca este in sarcinata si nici pe adeverinta acesteia nu ... (vezi toată discuția)
	                    Anastasia12	                   

Buna ziua!
In cazul unei angajate care se afla in perioada de proba si care la angajare nu a declarat ca este in sarcinata si nici pe adeverinta acesteia nu ... (vezi toată discuția)

Cric_v	                   

Buna ziua,
Am inceput ctr de munca pe data de 19 aug. Apoi am aflat saptamana trecuta, pe 20.09 ca sunt insarcinata si mi-am luat adeverinta de la medicul ... (vezi toată discuția)
	                    Cric_v	                   

Buna ziua,
Am inceput ctr de munca pe data de 19 aug. Apoi am aflat saptamana trecuta, pe 20.09 ca sunt insarcinata si mi-am luat adeverinta de la medicul ... (vezi toată discuția)

Mmariana	                   

Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Sunt angajata cu contract perioada nedeterminata.De putin timp am anuntat ca sunt insarcinata  ceea ce a cam ... (vezi toată discuția)
	                    Mmariana	                   

Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Sunt angajata cu contract perioada nedeterminata.De putin timp am anuntat ca sunt insarcinata  ceea ce a cam ... (vezi toată discuția)