avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit de nevoi personale in chf aflat in executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Credit de nevoi personale in chf aflat in executare silita

Buna ziua,
Am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca in anul 2008, dupa un an am intrat in somaj si nu am mai putut plati ratele, am obtinut doua reesalonari care s-au constituit mai apoi si ele ca niste credite de nevoi personale.La ora actuala ma aflu in executare silita cu casa scoasa la licitatie din 04.01.2014, nu s-a gasit nici un cumparator pana acum.Va rog sa-mi spuneti si mie ce sanse mai am la ora actuala sa nu pierd casa, ce s-ar mai putea face, eu am incercat o intelegere cu banca romaneasca ,la ei am creditul, dar singura varianta propusa de ei a fost sa rambursez cel putin 2000 de franci in fiecare luna timp de 5 ani, iar eu nu am posibilitatea asta.Deci ce mai pot face??? MULTUMESC DE RASPUNS !

Alte discuții în legătură

Ipoteca Dciprian Dciprian Buna seara, Problema mea referitor la ipoteca sta astfel: In 2008 fratele meu a contractat un credit ipotecar pentru modificari si extindere constructie ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale fara garantie voicuadrianvaleriu voicuadrianvaleriu Buna seara. In 2008 am facut un contract de nevoi personale fara garantii. Din diferite motive, am ajuns la o restanta de peste 3000 lei, si am fost informat ... (vezi toată discuția)
Executare silita casa personala balteanu valentin balteanu valentin In anul 2007 am facut un imprumut in valoare de 124.000 euro, pentru nevoi personale, girat cu casa proprietate personala. Pana in anul 2010 am platit ratele ... (vezi toată discuția)