avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie fixa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie fixa

Buna ziua,
am facut cerere de reziliere gratuita a contractului de telefonie fixa (expira in noiembrie 2015) si m-au contactat telefonic ca imi vor emite FF pe iunie + taxa de reziliere si in 8.06.2015 vor veni la debransare. In cerere am cerut rezilierea gratuita conform legii 161/2010, insa ei au zis ca nu ii intereseaza si ca va trebui sa platesc acea taxa. Intrebarea mea este daca sunt OBLIGATA sa platesc acea taxa sau ce pot sa fac in acest caz, pot face o sesizare la OPC? Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz? Mentionez ca prelungirea contractului s-a facut telefonic si nu am primit niciun aparat sau telefon pt prelungirea contractului.
Multumesc anticipat.
Cu stima,
Olimpia C.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii romtelecom Corina40 Corina40 Am fost posesoarea unui contract de furnizare servicii de telefonie, televiziune si internet cu Romtelecom. Am solicitat rezilierea contractului renuntand ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila crinadc crinadc Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract monteld monteld Acum un an am prelungit contractul de telefonie cu R...telecom, si am primit gratuit un telefon. Mai sunt vreo cateva luni pana expira contractul, dar eu ... (vezi toată discuția)