avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce date pot obtine de la ISP, Google, FaceBook etc ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce date pot obtine de la ISP, Google, FaceBook etc ?


Cam ce dat pot obtine de la ISP, Google, etc ?


Am avut parte de o perchezitie domiciliara pt. o presupusa vanzare de etnobotanice, spalare de bani , bla bla bla etc. Nu au gasit nici o proba in locuinta mea: nimic gen bani cash, bunuri de valoare,dar mi-au luat laptopul. Laptopul este insa puternic criptat si nu poate fi accesat fara parola care nu mai este, i-am dat foc. Tot ce am pe numele este o garsoniera de 10 000 euro si un telefon Iphone 5S. Nu au gasit arme, cutite, nimic, nimic, dar absolut nimic. Nici macar etnobotanicele cautate. Impotriva mea a existat un denunt: un furnizor din budapesta se pare ca ar fi pastrat pe un stick USB vanzarile, inclusiv catre mine. El ar fi fost prins...si asa au ajuns la mine. Marfa a venit pri tampitul ala personal, l-am platit cash ,etc. E proba mare asta?

Cam ce fel de date pot obtine de la furnizorul de internet RDS? Cautarile mele de la google? cam pana unde se vor deuce?

Perchezitia s-a intamplat in urma cu 6 luni si de atunci n-am mai auzit nimic. Le-am facut pana si 3 cereri sa-mi spuna macar nr. de dosar si exact faptele de care sunt invinuit, cerere pt. citirea dosarului si m-au refuzat politicos ca doar cand va fi gata ancheta.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:27, 27 Mai 2015
Nu prea isi bat capul pt. ca putea fi un virus, un idiot,etc. parintii ...bunicii ... motanul, ceva dusmanul vi-a spart wifi-ul
Datele informatice de unele singure n-au mare valoare, ca nu stabilesc identitatea faptasului. In schimb coroborate cu alte probe pot avea valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diicot-ul vrea sa dau 40 000 euro. eu nu vreau sa le dau parola riseup riseup Am urmatoarea problema: Am fost identificat de catre DIICOT, cum ca as fi partajat mai multe fisiere video si audio pe anumite programe: DC++ si Bittorent. ... (vezi toată discuția)
Conturi false si defaimatoare facute in numele meu mmomo mmomo Acum ceva timp, persoana X a facut in numele meu mai mult conturi pe situri de matrimoniale si escorte in numele meu, publicand fotografii cu mine in ipostaze ... (vezi toată discuția)
Ip meu folosit de altcineva  A ionel A ionel va rog sa-mi raspudeti si mie la urmatoarea problema: Am fost chemat la scoala unde invata copii mei intrucat sa constatat ca de pe calculatorul meu a fost ... (vezi toată discuția)