avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Aceleasi probleme,aceeasi durere....
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Aceleasi probleme,aceeasi durere....

....rog,am nevoie de un sfat. aceleasi probleme,fostul sot si bataia de joc pe care o aplica copilului nostru , scos dintii cu ata legata de usa,culcatul lui in lada patului cand merge la el,in timpul programului de vizita,si aceeasi problema veche de ani de zile, rasul copilului in cap, copilul este elev la un liceu de muzica,studiaza pianul,aseara l-a adus acasa ras in cap,arata ingrozitor si eu simt ca ma lasa puterile si nervii,numai pot indura, toate aceste,desigur,fara sa stiu,fara acordul meu,ca doar avem custodie comuna si are dreptul sa faca ce vrea din copil.
Nu contribuie cu nimic,nu ii ia nimic,il imbraca cu resturile copilului concubinei,il culca in lada patului copuluilui concubinei
A mai fost chemat la dgaspc si in trecut,i s-au spus unele lucruri,i s-a cerut sa inceteze ,inclusiv cu rasul in cap,nu tine cont de nimic
Nu pot face nimic?NIMIC? Sa ajung sa imi parasesc copilul,ca nu face nimeni nimic,nu se poate lua nici o masura cu acest neispravit?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 17:26, 25 Mai 2015
Ati putea sa ii faceti plangere penala pentru rele tratamente aplicate minorului:

Art. 197

Relele tratamente aplicate minorului

Punerea în primejdie gravă, prin măsuri sau tratamente de orice fel, a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului, de către părinţi sau de orice persoană în grija căreia se află minorul, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
mai usor de zis,mult mai greu de facut,cred,cum pot incadra,cum pot dovedi? la ce institutii trebuie sa mai apelez?
Stimata doamna primele mele intrebari ar fi:
ce varsta are copilul?
ce parere are copilul despre acest "tratament"?
8 ani
nu stiu ce parere are,dar eu sunt ingrozita,imi e greu sa ma uit si sa ma apropii de el,plus ca vine serbarea,plus ca va avea recital la pian si arata ca un raios
Doamna, cu scuzele de rigoare, cred ca aveti niste probleme dvs. Ras in cap sau cu plete rasta, e tot copilul dvs, si in niciun caz nu e normal sa vorbiti asa despre el. Stati linistita ca cine vine la recital nu va fi catusi de putin interesat de lungimea firului de par, ci de recitalul in sine.

Alte discuții în legătură

Situatie grava, rog sprijin! refuzul minorului de a petrece timp cu tata ContSters193379 ContSters193379 Datorita faptului ca,fostul sot duce copilul la alt domiciliu decat in hotarare,ca locuieste cu o femeie si un copil al acesteia pe care copilul nostru nu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita minor abuzat psihic de catre tatal-creditor elianadeea elianadeea In urma divortului de acum 12 ani (divort pronuntat in 2004 din vina exclusiva a tatalui, dovedindu-se violenta acestuia ), autoritatea parinteasca a fost ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand un copil minor nu doreste sa plece la celalat parinte? JulieC JulieC Tatal copilului are o ordonanta presedentiala cu drept de vizitare de doua ori pe saptamana. O pune in aplicare cand doreste o data la 2-3 luni. Fetita are 8 ... (vezi toată discuția)