avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu minori

Fetita mea a fost implicata anul trecut intr-un accident rutier Era in masina surorii mele iar un nene a intrat pe rosu a lovit si apoi a si fugit de la locul accidentului Dupa accident am mers sa dau declaratie ca sunt tutore a minorei si ca am luat la cunostinta despre accident Doar atat am declarat Acum dupa un am m-a sunat dnl politist sa ma prezin la politie ca trebuie sa imi mai ia o declaratie Problema e ca noi stam in navodari si trebuie sa merg la tulcea Mentionez ca eu nu am depus plangere impotriva celui care a provocat accidentul (exista si un certificat medico legal la dosar) intrebarea e : politia din navodari poate sa ma audieze si sa trimita declaratia la tulcea? Acum mai pot depune plangere ca parte vatamata si sa cer despagubiri? va multumesc
Cel mai recent răspuns: valentina85 , utilizator 15:12, 4 Iunie 2015
Buna ziua,
Formulati o cerere scrisa catre politia la care tr sa va prezentati si solicitati comisie rogatorie la Navodari.
Este important sa dati declaratia pe care o solicita politia si sa specificati ca aveti pretentii civile.
Cate zile de ingrijiri medicale a avut fetita?
Politia s-a sesizat din oficiu pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.Daca in CML erau trecute peste 90 de zile de ingrijiri medicale, organul de urmarire penala ar fi trebuit sa va cheme si sa va intrebe daca intelegeti sa depuneti plangere. Dvs in calitate de reprezentant legal, aveati un termen de 3 luni de cand ati aflat de savarsirea faptei sa depuneti plangerea prealabila.
Daca nu a avut peste 90 de zile de ingrijiri medicale sau alte consecinte prevazute de lege, pentru infractiune de vatamare corpoala din culpa se dispune clasarea.
Pentru a obtine daune materiale si morale, va trebui sa va adresati instantei civile.
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
va multumesc pentru sfaturi Am facut cerere la politia tl si acum astept sa ma audieze cei de la navodari Numai ca din intamplare dnl care se ocupa de caz a spus ca s-ar putea sa nu mai fie nevoie A fost o strategie sa ma faca sa renunt la plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am fost lovit de o masina,am avut piciorul in ghips ... Tiberiu0908 Tiberiu0908 Buna seara! Am fost lovit de o masina,am avut piciorul in ghips 30 zile. Am inteles ca trebuie sa imi fac certificat medico legal ca sa obtin daune in ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie crihan gabi crihan gabi Buna ziua, in data de 23 oct.2015 copilul in virsta de 8 ani a fost accidentat pe trecere pietoni, in urma accidentului , soferul a luat copilul si mi l-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu parasirea locului onosaclaudia onosaclaudia buna ziua fetitele ele au fost lovite pe trecerea de pietoni iar soferul a parasit locul accidentului ,una dintre fetite necesita ingrijiri medicale 7 zile cu ... (vezi toată discuția)