As dori un raspuns ferm la un anumit mod de a-si indeplini atributiile, ale unui presedinte de asociatie de proprietari.Atribuie contracte unor firme de reparatii,accepta devizele de lucrari,face receptia lucrarilor(fara sa cosulte pe cineva ,macar din CE),prezinta factura furnizorului catre administrator(casier) i se intocmeste DP pentru c/v facturii(plata se efectuiaza cu numerar din casieria asociatiei) pentru ca este specificat in factura ca delegat,are si chitantierul furnizorului,taie deci chitanta pentru suma respectiva ,incaseaza banii si da fuga la usa societatii sa le achite factura.Asa trebuie sa se comporte un presedinte de asociatie de proprietari?Chiar daca-i explici ca exista o disciplina financiara,chiar si pentru o covrigari,el ....nimic.
Daca dupa d-vs, oricine poate face plati intr-o SC sau Asoc.de proprietari,atunci nu mai are rost sa invoc cunoasterea reglementarilor din OG nr.119/1999 si OMF nr.522/2003.Mergem pe principiul:eu aprob,eu incasez,eu platesc.Astfel avem o explicatie ce se intampla la varf cu marile sume vehiculate.Ma intreb cand or ajunge si la nivel de asociatii,cum o fi?.
Nu asta este explicatia pentru furtisaguri, ci slaba monitorizare de catre cenzor si de catre presedinte a traficului banilor.
Administratorii fura pentru ca nu sunt supravegheati de nimeni, pentru ca nimeni nu le verifica facturile, chirantele, nimeni nu le face o situatie a soldurilor Activ - Pasiv lunar si inca alte chestiuni.
Problema initiala a deviat total,eu va asigur ca in asociatia noastra tot ce depinde de verificarile cenzorului in cheltuirea fondurilor,controlul asupra activitatii administratorului si tot ce mai spuneti d-vs sunt OK.Altele sunt in neregula.Oricum multumesc pentru deranjul d-vs.