avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Atributii cenzor asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Atributii cenzor asociatie proprietari

Buna ziua,

as vrea ,va rog,sa-ne spuneti daca este in regula (legal) ca ,cenzorul asociatiei sa semneze un proces verbal al unei hotarari de comitet executiv intrucat nu erau 50+1 membri ai CE prezenti.Si fiindca este vorba de majorare procent penalitati ,ma gandesc ca e f.important.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:35, 7 Iunie 2017
O dilema am.si eu legat deatributiile cenzorului:
Verifica legalitatate hotararilor comitetului executiv inainte de aplicarea lor sau dupa?
Multumesc
Comitetul executiv ia decizii, nu hotarari.
AG ia hotarari.

Cenzorul verifica deciziile atunci cand ia cunostinta de ele si isi spune parerea in cazul in care ar fi nelegale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 230/2007 art.45 si art.49 sistemul propriu de penalizari ContSters309565 ContSters309565 Asociatie de proprietari de 3 ani infiintata. In acesti 3 ani de la infiintare sau schimat vre-o 3 presedinti si tot atatea comitete executivesi multe adunari ... (vezi toată discuția)
Restanta la intretinere omideo20 omideo20 Buna seara.Mama mea are o datorie la intretinere de 5500 lei.Eu vreu sa platesc suma restanta la intretinere dar administratorul imi scrie chitanta si pentru ... (vezi toată discuția)
Raport de activitate BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari, ,,cineva'' din comitetul de administratie, (dar cine) trebuie sa intocmeasca un raport de activitate.... in ... (vezi toată discuția)