avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere

Buna ziua,
Va rog foarte mult sa-mi spuneti cum pot eu afla in ce stadiu este un dosar care are ca obiect o plangere contraventionala.
Dosarul este 1493/279/2014.
Cel mai recent răspuns: mariastan20 , utilizator 14:00, 26 Mai 2015
Pe portalul instantei unde aveti dosarul.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult!!!!!!!!
Maria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar 1493/279/2014 mariastan20 mariastan20 Buna ziua, Ma numesc Maria si asi dori sa ma ajutati intr-o problema ,in limita posibilitatilor dvs. Am un dosar 1493/279/2014,la care nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)
Atacare hotarare Sebiano Sebiano daca in urma unui apel facut de anaf impotriva unei hotarari de fond (prin care o amenda contraventionala s-a transformat in avertisment) s-a schimbat total ... (vezi toată discuția)
Executare masuri dispuse in proces verbal de contraventie TDorina TDorina In urma unei plangeri la OJPC ( Oficiul Judetean pentru protectia Consumatorului), acesta din urma a aplicat unei banci o sanctiune contraventionala si a ... (vezi toată discuția)