avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul CASS

Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Incepand din data de 1 ianuarie 2014, prin modificarea Codului fiscal, a fost introdusa obligativitatea platii contributiei de sanatate si pentru persoanele care realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor. Am o casa la tara pe care am inchiriat-o. Mi-a venit Decizia de impunere anuala retroactiv, pe anul 2012. Lasand la o parte faptul ca mi-a fost calculata la valoarea salariului minim pe economie, 700 de lei, care depaseste cu mult valoarea chiriei pe care o primesc, as dori sa stiu daca aveau dreptul sa-mi calculeze incepand cu anul 2012, desi modificarile la Codul fiscal au intrat in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2014.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cass retroactiv 2012 si 2013 mariaanghel mariaanghel Buna ziua, Intrebarea mea este legata de impunerea CASS, retroactiv pentru anii 2012-2013, impozit venituri din chirii. Incepand cu anul 2014, platesc CASS ... (vezi toată discuția)
Inchiriere de camere in scop turistic carmensss carmensss Va rog sa-mi explicati utmatoarea situatie: as vrea sa inchiriez 4 camere in locuinta personala, in scop turistic pe perioada verii. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate Mviorica Mviorica Revin cu o nelamurire.Am venit din cedarea folosintei bunurilor si nu am platit asigurarea medicala,asi dori sa stiu daca o platesc pana la 31 dec 2011 o sa ... (vezi toată discuția)