avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Buna ziua
In luna septembrie 2014,am primit decizia de desfacere a contractului de munca,pe motiv disciplinar,sub pretextul ca am adus un prejudiciu de vreo 23 000 eur. Am facut contestatie si am pierdut,am facut apel si e in pronuntare.In caz ca pierd si aici,mai am alta cale de atac in justitie ? Mentionez ca firma nu a facut nici o incercare de a recupera asa zisul prejudiciu,ceea ce e de necrezut, in cazul ca acel prejudiciu ar fi real.
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2015
cristian_edmond, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 26 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca si in apel veti pierde, atunci angajatorul poate pune in executare hotararea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot ataca hotararea curtii de apel? mustafa iasar mustafa iasar Daca am castigat la tribunal si la curtea de apel am pierdut il mai pote ataca ,daca da unde.Multumesc (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Atacare hotarare definitiva leorot leorot pe scurt, la judecatorie am pierdut un proces care a avut ca obiect o factura de curent electric in valoare de 13.000 lei. in dosarul respectiv s-a facut o ... (vezi toată discuția)