In urma unui neferecit eveniment m-am ales cu bara fata a masinii zgariata si strapunsa cu o gaura de diametrul glontului, pe toata grosimea acesteia. Masina era parcata pe loc de parcare, iar un autobuz mi-a agatat partea stanga cu capacul rotii. Am rca-ul firmei, am dosar de dauna.
Solutia inspectorului de dauna a fost de reparatie + vopsire, nu inlocuire + vopsire cum cred eu ca era normal si logic. Imi argumentez aceasta parere deoarece bara trebuie sa aibe un grad de flexibilitate pentru a nu se sparge la primul shock, revenind la forma initiala, iar in urma unei reparatii, cred ca umplere cu chit, la primul shock acesta va sari, mie ramanandu-mi gaura. Din cei care stiti, as dori o parere bazata pe o lege, norma, argument pe baza experientei, credeti ca am dreptate sau actiunile mele sunt in van. Tin sa precizez ca am facut cerere de reconstatare, inspectorul pastrandu-si solutia. Dupa acest lucru am depus petitie la CSA, i-am instiintat, am depus o cerere scrisa catre directorul firmei de inspectori si urmeaza sa primesc un raspuns de la acesta.
eu am avut acum 2 ani o strapungere de 2 cm pe bara spate si au inlocuit-o pe CASCO. Anul asta o forfecare de 5-6 cm, s-a schimbat iarasi. Ce-i drept, este unul dintre asiguratorii de top.
Dauna rca
ContSters308077
Buna ziua,
Am avut un eveniment rutier , persoana vinovata fiind asigurat la o anumita firma de asigurarea. Masina mea avariata este un vw golf af. 2006 . ... (vezi toată discuția)