avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pagubit accident RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pagubit accident RCA

Buna ziua,

In urma unui neferecit eveniment m-am ales cu bara fata a masinii zgariata si strapunsa cu o gaura de diametrul glontului, pe toata grosimea acesteia. Masina era parcata pe loc de parcare, iar un autobuz mi-a agatat partea stanga cu capacul rotii. Am rca-ul firmei, am dosar de dauna.

Solutia inspectorului de dauna a fost de reparatie + vopsire, nu inlocuire + vopsire cum cred eu ca era normal si logic. Imi argumentez aceasta parere deoarece bara trebuie sa aibe un grad de flexibilitate pentru a nu se sparge la primul shock, revenind la forma initiala, iar in urma unei reparatii, cred ca umplere cu chit, la primul shock acesta va sari, mie ramanandu-mi gaura. Din cei care stiti, as dori o parere bazata pe o lege, norma, argument pe baza experientei, credeti ca am dreptate sau actiunile mele sunt in van. Tin sa precizez ca am facut cerere de reconstatare, inspectorul pastrandu-si solutia. Dupa acest lucru am depus petitie la CSA, i-am instiintat, am depus o cerere scrisa catre directorul firmei de inspectori si urmeaza sa primesc un raspuns de la acesta.
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:42, 25 Iunie 2015
eu am avut acum 2 ani o strapungere de 2 cm pe bara spate si au inlocuit-o pe CASCO. Anul asta o forfecare de 5-6 cm, s-a schimbat iarasi. Ce-i drept, este unul dintre asiguratorii de top.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme rca ciprian_stanciu ciprian_stanciu Buna ziua, Am o problema ce-am postat-o deja. Pe scurt, am o bara fata sparta, service-ul cere inlocuirea, dar asiguratorul spune ca trebuie reparata si ... (vezi toată discuția)
Stabilire dauna :inlocuire sau reparatie mitrofanmarian mitrofanmarian Am un dosar de dauna la carpatica cu umatoarele daune pe partea dreapta: aripa fata pocnita (este din plastic), portiera fata infundata peste 70% din ... (vezi toată discuția)
Dauna rca ContSters308077 ContSters308077 Buna ziua, Am avut un eveniment rutier , persoana vinovata fiind asigurat la o anumita firma de asigurarea. Masina mea avariata este un vw golf af. 2006 . ... (vezi toată discuția)