avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara- cum se ataca o hotarare definitiva?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara- cum se ataca o hotarare definitiva?

cum atac o decizie definitiva a judecatorului camerei preliminare prin care reapinge plangerea impotriva ordonantei procurorului de neincepere a urmaririi penale?
Cel mai recent răspuns: danielbaran , utilizator 15:30, 29 Mai 2015
nu exista cale de atac.
~ Conținut șters la cerere ~
Eu zic sa o lasati balta...pentru ca va agitati inutil...

Daca aveti parerea ca v-au fost incalcate drepturi si libertati fundamentale sesizati CEDO.
Aceasta este calea de urmat in cazul dvs.
dar nu pot sa fac plangere impotriva politistului care a "instrumentat" cazul? neglijenta in serviciu, abuz in dauna intereselor persoanei si favorizarea infractorului?
si daca judecatorul de la camera preliminara este prost dispus in ziua aia? daca nu are chef sa judece, daca e suparat si nu accepta nicio cerere? cine il verifica pe acest judecator?

Alte discuții în legătură

Calea de atac impotriva unei decizii penale. _Alin_ _Alin_ Instanta Tribunalului a emis o hotarare numind-o ,,Sentință'' Impotriva acestei sentinte penale, am declarat ,,Apel'' conform art. 408 CPP. Apelul a fost ... (vezi toată discuția)
De cand se poate ataca cu apel sau recurs? danaa1 danaa1 Pentru a ataca o solutie a unui judecator, atac in apel sau recurs, e nevoie de 10 zile. Dar acest termen de 10 zile, de cand incepe? Sa presupunem ca in ... (vezi toată discuția)
Cerere revizuire cauza penala _Alin_ _Alin_ Se poate solicita revizuirea unei hotărâri judecătorești definitive pronunțată în camera preliminară dacă s-au descoperit lucruri neștiute și acte ... (vezi toată discuția)