Buna ziua as dori daca poate cineva sa ma lamureasca ce inseamna mai exact ceea ce scrie aici....(3) Repunerea în circulaţie a uneia dintre valorile prevăzute în art. 310-312, de către o persoană care a constatat, ulterior intrării în posesia acesteia, că este falsificată, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de falsificare prin care au fost produse, ale cărei limite speciale se reduc la jumătate.
Situatia este .... Sotul meu a fost condamnat pentru punere in circulatie de valori falsificate....pe scurt a primit o banknota de 100 de ron si dupa ce a vazut cum arata a puso in circulatie in continuare....a fost reclamant anchetat si condamnat ....a avut o condamnare de 3 ani plus inca 3 dintr-o alta condamnare cu suspendare.....acuma avem o mare nedumerire pentru cum a fost judecat cazul sotului mei .....pentru-ca el a fost si reabilitat,iar reabilitarea este valabila nu a fost anulata .....plus ca am gasit si acest drept legal.... Repunerea în circulaţie a uneia dintre valorile prevăzute în art. 310-312, de către o persoană care a constatat, ulterior intrării în posesia acesteia, că este falsificată, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea de falsificare prin care au fost produse, ale cărei limite speciale se reduc la jumătate.
Buna dimineata....exact era in termenul de incercare dar a fost reabilitat de o instanta de judecat si reabilitarea inca este valabila si nu a fost anulata...deci nu stiu dar totusi undeva e prea straniu sa fie condamnat dupa ce are o reabilitare data de instanta ....