avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări gabi_2015
                      Utilizator

gabi_2015
                      Utilizator                    

vulpoi	                   

Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare  poate  de schide un cont la ... (vezi toată discuția)
	                    vulpoi	                   

Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare  poate  de schide un cont la ... (vezi toată discuția)

rodica74	                   

Buna ziua. Societatea la care lucrez a primit de la Administratia Finantelor Publice o adresa de infiintare a popririi , prin care, in baza art.149 din ... (vezi toată discuția)
	                    rodica74	                   

Buna ziua. Societatea la care lucrez a primit de la Administratia Finantelor Publice o adresa de infiintare a popririi , prin care, in baza art.149 din ... (vezi toată discuția)

anna2000	                   

buna ziua, 
datorii reciproce. emit ordin de compensare insa debitorul meu nu opereaza in contabilitate compensarea.
anaf incepe executarea silita impotriva ... (vezi toată discuția)
	                    anna2000	                   

buna ziua, 
datorii reciproce. emit ordin de compensare insa debitorul meu nu opereaza in contabilitate compensarea.
anaf incepe executarea silita impotriva ... (vezi toată discuția)