avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... legea insolventei persoanelor fizice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

legea insolventei persoanelor fizice

o persoana fizica care a avut o intreprindere individuala si in urma unui control de la fisc a ramas cu datorie la stat pe persoana fizica,poate apela la un lichidator sa poata beneficia de noua lege a insolventei persoanelor fizice?( mentionez ca in urma controlului intreprinderea individuala a intrat in faliment si a fost radiata de la registrul comertului)
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:13, 28 Mai 2015
Asteptati sa se promulge legea si sa fie publicata in M.Of.
Legea intra in vigoare la 6 luni de la publicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare. akitadolf akitadolf Buna ziua. In data de 20iunie 2006 firma la care am fost unic asociat a fost radiata cu lichidare prin insolventa.In 2009 mi s-a pus poprire pe pensie pe ... (vezi toată discuția)
Radiere firma Estic Estic Buna ziua. O mica intrebare. E vorba de un SRL, unic asociat, fara datorii. Daca firma a fost radiata, ce trebuie facut pentru ca patrimoniul sa ajunga in ... (vezi toată discuția)
Radiere intreprindere individuala alex_g alex_g Buna ziua Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat. Am o Intreprindere Individuala care de-a lungul timpului, din cauza nerentabilitatii, a general ... (vezi toată discuția)