avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Problema care o avem este ca sotul meu in actul de nastere si CI la nume s-a gresit o litera si anume in loc de E s-a scris A. Problema care se pune este urmatoarea: in cazul decesului mamei in varsta de 93 ani la succesiune ce probleme o sa intampinam? Mentionez ca este unicul fiu fara alti mostenitori. Ce variante ar fii. ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:05, 28 Mai 2015
Daca in certificatul de nastere si in CI numele este scris la fel, nu sunt probleme.
Daca numele din CI difera de cel din certificatul de nastere trebuie pus de acord cu cel din certificatul de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere concesiune loc de veci doia doia Dupa decesul mamei,trebuie sa fac transcrierea concesiunii loc de veci , pe numele meu. Dar am urmatoarea problema, pe certificatul meu de nastere este trecut ... (vezi toată discuția)
Certifica de deces ContSters77543 ContSters77543 Buna ziua, in urma cu cateva zile odata cu verificarea actelor pentru inceperea demersurilor pentru o succesiune am observat urmatoarele nereguli in acte: un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul meu a decedat si pe certificatul de deces au ... florentza21 florentza21 Buna ziua. Sotul meu a decedat si pe certificatul de deces au trecut gresit numele de familie al mamei lui, de asemenea decedata. Au gresit o litera. ... (vezi toată discuția)