avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... NEDECLARAREA VENITURILOR LA FINANTE
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

NEDECLARAREA VENITURILOR LA FINANTE

Am un IF de mai mult timp, din 2009 nu s-a mai facut declaratii lafinante pentru ca nu a mai avut activitate, intre timp finantele au facut impuneri din oficiu, ajungand in ziua de azi la restante, mentionez ca activitatea s-a reluat anul trecut nu cu mari venituri, se poate face regularizare la finante? pentru anii in care nu a fost activitate, dar la sanatate?
:O
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:29, 29 Mai 2015
Depuneti declaratiile pe zero si se face regularizarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii asigurari de sanatate 2009, cf. oug 226/2008 dan.topor dan.topor Stimati domni si stimate doamna, Imi desfasor activitatea ca persoana autorizata. La regularizarea contributiei datorate la fondul de sanatate pentru anul ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate deliabrett32 deliabrett32 BUna seara. Am si eu o mare nelamurire (ca multi altii deasemeni). In octombrie 2011 am deschis o activitate independenta pe profesii libere - profesor. Am dus ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate mmanu mmanu buna ziua va rog sa ma asistati in completarea declaratiei anuale la sanatate anul trecut am inceput activitate pe pfa in partida simpla, am depus decl. la ... (vezi toată discuția)