avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Retur cumparaturi online
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Retur cumparaturi online

Am primit un colet pe care nu l-am deschis la destinatie iar vanzatorul, persoana fizica, nu este de acord sa mi-l primeasca inapoi. Ce pot sa fac?
Banii au ajuns deja la vanzator.
Motivul pentru care vreau sa returnez este ca nu imi plac produsele pe care mi le-a livrat, desi le-am vazut pe site.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 12:52, 9 Iunie 2015
Nu sunt ce trebuie , v-a mintit intr-un fel ? Daca da, ii puteti face plangere, daca nu, ramaneti cu ele.
Plangerile se pot face doar contra PJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune la shopping on line de pe fb wtiani wtiani Buna ziua! Ma confrunt cu o problema: am comandat 2 rochite de pe o pagina facebook, le-am primit, am platit transportul si livrarea 320lei. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Teapa okazii mytru2005 mytru2005 Am licitat cu ceva timp in urma pentru un iphone pe okazii.ro, iphone-ul descris ca fiind nou, cu toate accesoriile, garantie ... toate bune si frumoase, pana ... (vezi toată discuția)
Am comandat online dupa un site robertolo robertolo Buna ziua, Am comandat online un ceas dupa un site. Produsul s-a dovedit a fi un fake, numai ca l-am primit prin curier dupa numele unei persoane fizice, ... (vezi toată discuția)