avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Telefoane cumparate pe SRL, date ca premii la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Telefoane cumparate pe SRL, date ca premii la concursuri

Buna ziua,

Am urmatoarea speta: o soietate cumpara telefoane pentru a le acorda ca premii la diverse competitii de a caror arganizare s-a ocupat. Cum inregistrez aceste intrari in firma si cum le scot din gestiune. Mentionez ca exista proces verbal intocmit in momentul acordarii premiilor la acele competitii.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Scadere din gestiune marfa deteriorata anam79 anam79 Buna ziua , As vrea sa scot din gestiunea unei florarii marfa (flori care sunt uscate ) ce nu se incadreaza in legea perisabilitatilor.Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Retineri salariale cesar vascocenco cesar vascocenco Buna dimineata tuturor, problema mea este destul de simpla insa am nelamuriri. Am avut un contract de munca cu o firma din Bucuresti, perioada de proba ... (vezi toată discuția)
Sa intocmesc nota de intrare receptie pt un aparat pe care nu il mai am? adi.h adi.h Sa intocmesc NIR (nota de intrare receptie) pentru un aparat care nu mai este? Buna ziua, in 2022 am cerut sa fie cumparat un aparat la munca, necesar ... (vezi toată discuția)