avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de construire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de construire

Pentru lucrari executate ca urmare a unui caz de forta majora este necesara autorizatie de construire?
Cel mai recent răspuns: iosif szasz , utilizator 22:05, 3 Iunie 2015
Forta majora? Legea 50/1991 actualizata si Normele de aplicare a legii 50/1991 actualizata va explica detaliat tot ceea ce trebuie sa stiti despre modul ,,legal" de-a construi in Romania si modalitatea de-a obtine autorizatia de construire.Nu intelegeti ceea ce enunta aceasta lege?!,atunci, personal va recomand sa consultati un proiectant sau arhitect,intrucat fara o descriere detaliata a spetei dvs.banuiesc ca nimeni nu va poate da un raspuns concret si la subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi construesc singur casa? flory84 flory84 Buna ziua,sotu meu se pricepe la constructie,e un al doile job,desi nu are autorizatie,vrem sa ne construim o casa,intrebare mea e daca,lege imi da voie? (vezi toată discuția)
Autorizatie Birtalan Istvan Birtalan Istvan Bună ziua! Vreau să aflu ce fel de documente, autorizatie am nevoie pentru a construi o terasă de 25 mp lipită de casă cu precizarea că în locul acesta ... (vezi toată discuția)
Documentatie certificat urbanism si autorizatie constructie Ionpolo Ionpolo este obligatorie certificarea documentatiei pentru CU si AC de catre un verificator de proiect autorizat? ...arhitectul sef al orasului este obligat sa ... (vezi toată discuția)