LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Buna ziua
am fost citat ca martor intr-un dosar penal de furt pe 209Cp
in momentul in care a fost sesizata fapta am asistat la .expertiza la fata locului. Dupa un timp am fost citata in proces l;a Judecatorie ca martor. Sincer nu doresc acest lucru pt nu imi place sa ma implic
exista vreo posibilitate in care as putea sa nu a duc si sa nu ma mai citeze ca martor mai ales ca nici nu am dat acordul nimanui?
ce se intampla daca nu ma duc deloc ?
Daca nu va prezentati se poate emite mandat de aducere, ceea ce nu e de dorit. Parerea mea e sa va prezentati si sa spuneti doar ceea ce stiti, ce ati vazut, sau ceea ce cunoasteti.
buna ziua
de ce sa nu va prezentati si sa spuneti ce ati vazut si ce mai tineti minte ,unde este simtul civic ? mai ales ca infractiunea de 209 c.p. vi se poate aplica si dvs si atunci daca ati fi in aceasta postura si un martor care a vazut ceva ce va poate ajuta nu s/ar prezenta ,cum ar fi ??? vati intrebat sau mai bine zis va/ti pus in situatia pagubitului .