avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... martor fara voie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

martor fara voie

Buna ziua
am fost citat ca martor intr-un dosar penal de furt pe 209Cp
in momentul in care a fost sesizata fapta am asistat la .expertiza la fata locului. Dupa un timp am fost citata in proces l;a Judecatorie ca martor. Sincer nu doresc acest lucru pt nu imi place sa ma implic
exista vreo posibilitate in care as putea sa nu a duc si sa nu ma mai citeze ca martor mai ales ca nici nu am dat acordul nimanui?
ce se intampla daca nu ma duc deloc ?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 06:49, 3 Iulie 2009
Nu prea inteleg despre ce expertiza ar putea fi vorba. Nu cumva e vorba despre o reconstituire? Dar indiferent, nu va va cere nimeni sa vorbiti despre ceea ce Nu ati vazut, Nu cunoasteti, etc. Probabil, veti fi audiat doar in legatura cu modul in care s-a efectuat acea expertiza...sau ce-a fost
Adica martor asistent.
De obicei nu prea sunt chemati in instanta martorii asistenti.
Aveti obligatia de a va prezenta. In caz contrar sunteti pasibil de sanctiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce sunt citat ca martor TeddyDe TeddyDe am primt o citatie care spune ca eu sunt martor intr-un proces de fond in care acuzatul este un amic de-al meu. \"in calitate de martor, in proces cu ... (vezi toată discuția)
Martor în proces pentru dare de mită daniel_ionut2006 daniel_ionut2006 Buna seara! Ma poate lamuri va rog frumos cineva cu o situatie in care ma aflu? Mai exact,acum doi ani am fost nevoit sa fac un denunt impotriva unei persoane ... (vezi toată discuția)
Martor - infractiuni privind circulatia pe drumurile publice popmircea81 popmircea81 Buna In urma cu 2-3 ani am fost invitat la ziua de nastere a unui prieten. Am baut foarte mult alcool si la plecare am fost chemat de unul dintre invitati ... (vezi toată discuția)