Buna. As dori sa stiu ce despagubiri pot sa cer in caz de deces in accident de circulatie. Sunt divortata , am 30 de ani si am un copil de trei ani, parintii mi-au murit si am ramas cu bunica din partea mamei decedate in varsta de 76 de ani., care ma ajuta la cresterea copilului, copilul nu mergea inca la gradinita. Bunica era sanatoasa fizic si mental, ma ajuta foarte mult cu casa si copilul, eu trebuia sa merg la serviciu, iar in acelasi timp urmez o a doua facultate, ajutorul bunicii mele fiind enorm in acest sens. Din pacate ea mai mergea la casa ei situata intr-o localitate vecina, iar la intoarcere, aflandu-se intr-un Wolskwagen polo impreuna cu niste cunostinte din localitatea unde bunica mea avea casa si venind la mine acasa a intrat un sofer de 27 ani cu masina personala BMW in masina unde se afla bunica mea. Soferul Bmw-ului a intrat in depasire pe linie continua, in timp ce soferul Wolskwagen ocolea oamenii de pe marginea soselei, astfel ca soferul BMW a intrat in plin in masina unde se afla bunica mea, fapt ce a dus la un accident auto destul de grav in care bunica mea fiind internata la terapie intensiva nu a rezistat si a decedat.
Care ar fi despagubirea in linii mari (minimul si maximul) in care s-ar putea incadra datorita faptului ca am suferit o foarte mare pierdere fiind ultimul meu parinte.
~ final discuție ~