avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECUPERARE TEREN İNTRAVİLAN MOSTENİRE PATERNA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECUPERARE TEREN İNTRAVİLAN MOSTENİRE PATERNA

Buna ziua, doresc sa va intreb urmatorul lucru: bunicul patern a cumparat in anul 1965 teren intravilan 4.896 mp si casa de locuit. primaria comunei ne-a adus la cunostinta in urma masuratorilor efectuate ca detinem o suprafata de 35 ari, drept urmare s-a emis Titlul de proprietar - ın numele bunicii paterne care la acel moment era in viata , doar pentru suprafata de 35 ari. Restul terenului 15 ari a fost inclus in Titlul de proprietate al vecinului , acesta neavand nici o dovada si nici un document care sa ateşte ca acel teren ii apartine. Tatal meu - dupa decesul bunicii ın anii 90 a obtinut de la primarie o adeverinta din care reiese suma totala a terenului de 50 ari. A sesizat Primaria comunei in vederea intregirii terenului inşa toate demersurile au fost in zadar. Dupa 2 ani de la decesul tatalui, noi mostenitorii am intentat proces pentru recuperarea / reintregirea terenului cumparat de bunicul nostru in anul 1965. Doresc sa va intreb , oare avem vreo sansa de a ne recupera terenul in istanta ? Mentionez ca cei 15 ari care fac obiectul discutiei se afla in folosinta vecinului care are si un Titlu de proprietate pe el inşa nu are nici un document care sa probeze provenienta lui - Primaria i-a emiş Titlul nejustificat. Noi, reclamantii nu avem acest teren inclus in Titlu de proprietate, inşa avem Contractul de vanzare - cumparare incheiat intre bunicul nostru si vanzator in anul 1965. Va multumesc 1

Alte discuții în legătură

Eliberare titlu de proprietate yua yua Buna seara, bunicul meu a mostenit o suprafata de teren de 1ha si 50 ari care in prezent este impadurita cu brazi. Bunicul meu nu are un titlu de ... (vezi toată discuția)
Reintregire titlu de proprietate lenu_ro lenu_ro Buna ziua. Va rog sa ma ajutati! Vreau sa reintregesc titlu de proprietate cu o suprafata de teren care nu a fost inclusa in acest titlu in anul 1995 cand a ... (vezi toată discuția)
Revedicare teren vasilix vasilix casa si gradina unde locuiesc sunt constituite cadastral din pf. 183/1 si 183/2. inainte de revolutie am avut lot ajutator. Vecinul nefiind colectivist avea ... (vezi toată discuția)