avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare titlu de proprietate

Buna seara, bunicul meu a mostenit o suprafata de teren de 1ha si 50 ari care in prezent este impadurita cu brazi. Bunicul meu nu are un titlu de proprietate pentru aceasta suprafata de teren, deoarece nu si a cerut dreptul acesta. Am facut mai multe solicitari la primaria comunei unde se afla suprafata de teren insa am primit raspuns decat ca aceasta suprafata este inregistrata in registrul agricol cu suprafat de 50 ari. Insa in urma acestui raspuns nu s a elibera titlul de proprietate nici pt acesta suprafata de teren.
In fiecare an de sarbatori se taie brazi pentru craciun si se batjocoreste padurea, iar alti isi taie brazi pentru diferite constructii, iar eu nu pot face nimic deoarece nu sunt proprietara si nu pot sa fac nimic decat sa ma uit cum se distruge aceasta padure.
Ce trebuie sa fac ca sa pot sa obtin acest titlu de proprietate.
Daca este trecuta in registru agricol al primariei suprafata de 50 ari, cum pot sa obtin titlu de proprietate pentru aceasta suprafata si cui trebuie sa ma adresez?
va multumesc
Trebuie sa solicitati primariei sa va elibereze titlul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata forestiera fara titlu de proprietate yua yua buna ziua , bunicul meu a detinut o suprafata arabila de 1,15 ha, inainte de colectivizare. In timpul colectivizarii respectin in anii 1973-74, aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren İntravİlan mostenİre paterna narin narin Buna ziua, doresc sa va intreb urmatorul lucru: bunicul patern a cumparat in anul 1965 teren intravilan 4.896 mp si casa de locuit. primaria comunei ne-a adus ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)