avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul limita pt motivarea apelului ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul limita pt motivarea apelului ?

Piritii au depus apel (indiviziune) -Nu au depus motivele . Care este termenul limita de depunere a acestora ? Eu pot depune aderare la apel inainte ca acestia sa depuna acele motive ?
am intels....ok multumesc . dar eu pot depune aderare la apel ? este un dosar din 2012 .
Art. 472 - Apelul incident
(1) Intimatul este în drept, după împlinirea termenului de apel, să formuleze apel în scris, în cadrul procesului în care se judecă apelul făcut de partea potrivnică, printr-o cerere proprie care să tindă la schimbarea hotărârii primei instanţe.
(2) Dacă apelantul principal îşi retrage apelul sau dacă acesta este respins ca tardiv, ca inadmisibil ori pentru alte motive care nu implică cercetarea fondului, apelul incident prevăzut la alin. (1) rămâne fără efect.
dumneavoastra citati din ncpc . dosarul este din 2012 . se aplica ncpc ??

DECI VA ROG FRUMOS , PUNCTUAL :
hotarirea de la fond a fost comunicata pe data de 27 martie

apelule a fost declarat in data de 07 mai

am verificat si nu s-au depus motivele apelului

Intrebarea est : daca pina acum nu s-au depus motivarile , apelul se va refuza de catre instanta ca nemotivat , sau se poate continua ? se pot depune motivarile pina in ultima zi ?

Cauza este din data de 2012 si s- a dat hotarirea fond pe 27 aprilie (comunicarea )

Nu mai inteleg nimic , sunt ametita de tot :O
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2015
ContSters359348, utilizator
ursula1974 a scris Duminica, 7 Iunie 2015, 17:23 :
am intels....ok multumesc . dar eu pot depune aderare la apel ? este un dosar din 2012 .

Abia acuma spuneti din ce an e dosarul ?
De ce ma lasati sa scriu degeaba ?

Pt. dosarele aflate pe rol in anul 2012 se aplica prevederile legale in vigoare la acea data.
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2015
legalmgm, utilizator
va rog sa ma scuzati ! :sorry:

Alte discuții în legătură

Apel sentinta cod rutier RazvanG91 RazvanG91 Buna ziua, Am avut un proces civil pe o speta din codul rutier. Ieri a fost termenul la care s-a judecat si am vazut pe site-ul curtii de apel la care ... (vezi toată discuția)
Termen de apel Florin2015 Florin2015 Buna ziua.Sint nou pe forum de aceea va rog sa imi acordati o mina de ajutor. Am un proces pe care l-am cistigat.La finalul sentintei scrie ca termenul de ... (vezi toată discuția)
Motivarea apelului in noul cod de procedura civila a ramas nechimbat fata de vechiul cod? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna ziua, Motivarea apelului in noul Cod de procedura civila a ramas nechimbat fata de vechiul cod? Adica anterior modificarii legii se putea declara ... (vezi toată discuția)