avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri \\"business registration document\\" in romana.
Discuție deschisă în Traduceri

"business registration document" in romana.

in limba romana, as dori sa stiu ce reprezinta echivalentul a "business registration document ".

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 13:14, 8 Iunie 2015
ionescuvictor100 a scris:
in limba romana, as dori sa stiu ce reprezinta echivalentul a \"business registration document \".

The company registration document is a written statement from the Government in your country which confirms that the company legally exists.
Certificat de inmatriculare persoana juridica, societate (in Registrul Comertului)
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Certificat of good standing lucutel lucutel buna ziua! am si eu o mica problema. am de tradus acest termen...certificat of Good Standing...un document emis de registrul comertului din insulele Cayman ... (vezi toată discuția)
Affidavit Adrro84 Adrro84 Buna ziua, Am observat ca pt casatoria cu un cetatean american in Romania e nevoie de affidavit, ce se poate obtine de la ambasada SUA in Romania. Numai ca ... (vezi toată discuția)