avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie, contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie, contestatie

Salut! in urma cu o saptamana am fost surprins de un echipaj al politiei nepurtand centura de siguranta . Problema este urmatoarea: In realitate mi-am pus centura in mers si politistul care se afla in masina si nu in strada a vazut asta. in momentul in care mi-a facut semnul regulamentar pentru a trage pe dreapta , purtam centura de siguranta . Pot contesta ?
Cel mai recent răspuns: gabrielaandrei , utilizator 09:00, 10 Iunie 2015
Aveti procesul verbal de constatare a contraventie ?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2015
gabrielaandrei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit o amenda dar vreau sa contest procesul verbal, mai pot? tedibrik tedibrik am fost oprit pe un drum comunal de politia rutiera deoarece nu-mi functiona faza scurta la farul din dreapta ; politistul mi-a spus ca imi da amenda pt ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat pentru ca nu purtam centura de siguranta b_mario77 b_mario77 buna ziua!am luat acum o ora amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta.adevarul e ca nu am purtat o...dar,cand am observat agentul de politie adica cam ... (vezi toată discuția)
Proces verbal . 4 pct + 140 lei amenda razvan_l razvan_l Salut . In urma cu 3 saptamani, sunt oprit undeva la tara de catre un politist. Notivul fiind faptul ca vorbeam la telefon .( nevorbind de fapt !) tineam ... (vezi toată discuția)