avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Întâmpinarea - care este un act juridic unilateral, ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Întâmpinarea - care este un act juridic unilateral, - poate fi atacată ca lovită de nulitate absolută, ca realizată cu fraudarea legii, pentru o cauză ilicită, de către lichidatorul judiciar, în numele angajatorului, care ascunde toată arhiva acestuia ?

Întâmpinarea - care este un act juridic unilateral, - poate fi atacată ca lovită de nulitate absolută, ca realizată cu fraudarea legii, pentru o cauză ilicită, de către lichidatorul judiciar, în numele angajatorului, - care ascunde toată arhiva acestuia, documente ce odată prezentate, îl pot obliga la plata de salarii, impozite aferente, penalizări, dobânzi ?

Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:29, 8 Iunie 2015
Nu este posibil asa ceva dar,in Raspunsul la Intampinare puteti combate ceea ce a scris partea adversa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce cred eu ca fiducia nu poate fi un instrument veritabil prin care debitorul sa isi ascunda bunurile de creditori ContSters214341 ContSters214341 Pentru ca s-a afirmat faptul ca fiducia poate reprezenta un instrument prin care debitorul isi poate ascunde bunurile de creditori, m-am gandit sa aduc cateva ... (vezi toată discuția)
Paradox juridic sau m-a fentat instanta? Username33 Username33 buna, am cerut printr-o cerere reconventionala, constatarea nulitatii absolute a unei incheieri civile pronuntata intr-un dosar necontencios, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Redeschidere proces partaj axxa73 axxa73 Buna seara, Daca prin hotararea de divort care a devenit definitiva si irevocabila, a fost trecuta si o tranzactie cu privire la cererea de partaj, prin ... (vezi toată discuția)