avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de vacanta

buna ziua, medicii rezidenti vor primi tichete de vacanta? daca da cand si de unde se dau? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 9 Iunie 2015
Vorbiti despre tichete de vacanta sau despre vouchere de vacanta?
Vouchere aveti dreptate.
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
cafeaculapte, utilizator
Instituţiile publice definite conform Legii nr.500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi instituţiile publice locale definite conform Legii nr.
273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare,
indiferent de sistemul de finanţare şi subordonare, inclusiv cele care se finanţează integral din venituri proprii, care încadrează funcţionari publici şi/sau personal prin încheierea unui contract individual de muncă, după caz, acordă, în condiţiile legii, prime de vacanţă numai sub forma voucherelor de vacanţă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou, de masa de vacanta narcisal narcisal Se acorda si personalului contractual si/sau functionarilor din primarie tichete? Care este temeiul legal? (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta ioana2122 ioana2122 Buna dimineata, intrebarea mea este urmatoarea: se acorda sau nu vouchere de vacanta pe anul 2016? Este obligatorie acordarea voucherelor de vacanta? Este ... (vezi toată discuția)
Voucherele de vacanta Victor64 Victor64 as dori un raspuns de specialitate si argumentat daca militarii si personalul civil care lucreaza in unitati militare in Ministerul Apararii Nationale ... (vezi toată discuția)