avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Obligația de a introduce în înscrisurile emise de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Obligația de a introduce în înscrisurile emise de lichidator, denumirea societății debitoare

Este corectă și legală, formularea Întâmpinării de către lichidatorul judiciar, - în antet nu este cuprins decât demnumirea lichidatorului judiciar - care îl reprezintă pe angajatorul meu, în procedura falimentului, atunci când nu amintește decât în cuprinsul Întâmpinării, faptul că, reprezintă pe debitoarea „R”, sau, Întâmpinarea este considerabilă ca făcută de un terț, cu care eu nu mă judec, - deci, trebuie respinsă de instanță, ca inadmisibilă ?

Ce text de lege trebuie invocat în acest sens ?

Alte discuții în legătură

Procedura somatiei de plata(oug 119/2007) - comercial andyanya andyanya Creditoarea a deschis in data de 23.09.2010, in baza procedurii somatiei de plata prevazute de OUG 119/2007, o actiune in instanta in vederea recuperarii ... (vezi toată discuția)
Procedura simplificata pentru valori reduse sarah1985 sarah1985 Stimati forumisti, vecinii mei au fost dati in judecata pe noua procedura reglementata de CPC - procedura simplificata pentru valori reduse. Trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Poti formula o cerere reconventionala intr-o cerere de declansare a falimentului rokambole rokambole Deoarece a devenit o moda sa formulezi la cerere de faliment, ptr. evitarea taxei de timbru, se pune intrebarea daca si debiturul, in cadrul actiunii de ... (vezi toată discuția)