avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

un defunct decedat in 1978 a avut 4 copii. Din cei patru copii numai doi au facut cerere de restituire a dreptului de proprietate dupa 1990 la primarie, cerere care le-a fost acceptata si li s-a acordat terenuri. In anul 2002, descedenta unuia dintre cei patru copii ( care nu facuse cerere de restituire la primarie ) merge la un notar public si face dezbatere succesorala si notarul ii acorda 1/4 din terenul agricol atribuit celor doi. E legala aceasta dezbatere ? ce actiuni in justitie pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:44, 9 Iunie 2015
Anulare certificat de mostenitor .Termenul prescriptiei se calculeaza de la data cand ati aflat de acel certificat de mosstenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Fly Fly Buna seara, va deranjez si eu cu cateva probleme. As vrea sa fac succesiunea dupa bunica mea, care a decedat in1996. Mostenitori sunt cei 4 copii, printre ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune popc popc Parintii decedati in anii 1965 si 1986, din casatoria lor au rezultat 10 copii. Patru dintre copii s-au casatorit inainte de colectivizare, si au primit ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! As dori cateva lamuriri, daca se poate, cu privire la dezbaterea succesiunii si impartirea bunurilor mobile si imobile ce au apartinut bunicilor ... (vezi toată discuția)