avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Preluare contract banca de catre fondul de garantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Preluare contract banca de catre fondul de garantare

Buna ziua!
Am un credit pentru locuinte Prima casa. Datorita unor probleme financiare contractul a fost preluat de catre Fondul de garantare. Fondul mi-a trimis un document de plata cu scadenta la sfarstiul lunii iunie. Este exclus sa platesc intregral suma solicitata in acest termen. Ce pot sa fac pentru a nu imi pierde casa? Doresc sa fac tot ce pot pentru a plati dar nu pot atat de repede. Va rog sa-mi spuneti daca exista sansa unei esalonari la plata si care ar fi perioada maxima pentru care as putea solicita o esalonare.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 22:58, 9 Iunie 2015
Situatia dvs. se prezinta in felul urmator: ati avut intarzieri la plata ratelor mai mari de 90 de zile, banca a trecut contractul la executare, a executat garantia de la fondul de garantare, iar acum fondul de garantare se indreapta impotriva dvs. Fondul de garantare nu este instituie de credit si este dificil (daca nu chiar imposibil) sa faceti o intelegere cu ei in sensul dorit de dvs. Era foarte important sa faceti eforturi sa nu depasiti cele 90 de zile de intarziere, dar acum sfaturile sunt tardive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru ... danielescu danielescu 1.am un credit ipotecar 2.banca m-a anuntat ca s-a pus sechestru pe imobilul ce face obiectul ipotecii iar in situatia in care se va declansa executarea ... (vezi toată discuția)
Datorie banca teisoara teisoara Buna seara, va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie -am in derulare un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca.In ... (vezi toată discuția)
Reesalonarea datoriilor - calcul dobanda PAULA STOICA PAULA STOICA azi am incercat sa depun dosarul pt. reesalonarea datoriilor la stat. toate au mers \"ca pe roate \", pana in momentul cand mi se spune ca oricum nu voi scapa ... (vezi toată discuția)