avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Credit bancar

Buna ziua! Am si eu o intrebare .... am un credit de nevoi personale pe care din pacate, o perioada de timp neavand un loc de munca nu am mai putut sa il achit. Pt acest credit am 2 giranti, parintii mei. in acest moment, deoarece nu am putut platii, am fost data catre un birou de executori judecatoresti si ni se opreste atat mie cat si parintilor mei 30% din salariu, deci proprire. As dori sa stiu daca se poate face in asa fel incat parintilor mei sa nu le mai fie opriti acesti bani ( mama sufera de cancer si e in metastaza de gradul IV ) parintilor mei, ci mie.
Este posibil asa ceva, as putea face intr-un fel?
Cel mai recent răspuns: Alexandra_Neagu , utilizator 14:01, 9 Iunie 2015
Se impunea ca in termen de maxim 15 zile de la instituirea primei popriri, sa faceti contestatie la executare la Judecatoria de care apartineti, si doar un judecator putea stabili daca executarea silita se desfasoara in conditii legale. Daca au trecut mai multe de 15 zile de la prima poprire, din pacate nu mai puteti face contestatie la aceasta executare silita.
Am inteles, dar nu exista nicio cale prin care sa nu le fie parintilor mei opriti acesti bani? Oricum suma care se aduna din aceste propriri este mai mare decat era rata lunara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit siri2014 siri2014 In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)
Numai inteleg nimic...ajutati-ma! anamariamario anamariamario Buna ziua.in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la banca x de 8000 ron si un card de cumparaturi de 500 ron.anul acesta mi s-a instituit ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credit Cornelia.Elena Cornelia.Elena In anul 2008 am contractat un credit la o banca, ale carui rate nu am putut sa le platesc incepand din iunie 2009. Am incercat sa negociez cu banca, in vederea ... (vezi toată discuția)