avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Modificarea statutului si a actului constitutiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Modificarea statutului si a actului constitutiv

Schimbarea componentei consiliului director presupune si modificarea in statutul si actul constitutiv si cum se procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:56, 10 Iunie 2015
Schimbarea comitetului executiv nu presupune schimbarea statutului si a actului constitutiv: ar fi absurd.
baraitarumariana a scris:
Schimbarea componentei consiliului director presupune si modificarea in statutul si actul constitutiv si cum se procedeaza ?

Consiliul director exista la alte asociatii si nu la asociatiile de proprietari. Daca aveti altfel de asociatie, este posibil ca schimbarea consiliului director, a unor membri ai consiliului director sa se faca prin modificarea statutului in instanta.
Ce fel de asociatie aveti?

asociatie de parinti a liceului teoretic
Asa cum banuiam este altceva si nu asociatie de proprietari.
Asociatia parintilor din liceul... a fost infiintata in baza Ordonantei nr. 26 din 30/01/2000 cu privire la asociatii si fundatii .
Pe aceasta tema exista alta sectiune unde o sa transfer aceasta discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare componenta organe de conducere casa de ajutor reciproc legally brunette legally brunette Buna ziua ! Imi puteti da detalii privind procedura de modificare a componentei nominale a organelor de conducere pentru un CAR si notificarea acesteia catre ... (vezi toată discuția)
Asociatia noastra non profit este inregistrata la anaf cu presedinte, ... silvia1924 silvia1924 Asociatia noastra non profit este inregistrata la ANAF cu presedinte, secretar general si trezorerier. Presedintele este cetatean britanic cu rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de control in cadrul asociatiei roxana.dobrea roxana.dobrea Buna ziua! Am urmatoarea speta la care judecatoria mi-a transmis citatie prin care solicita depunea statutului asociaţiei refăcut în conformitate cu disp. ... (vezi toată discuția)