avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Doriti o afacere profitabila?
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Doriti o afacere profitabila?

Aveti/ doriti o agentie imobiliara?
Expert imobiliar ofer coordonare- administrare la nivel de management. Doresc colaborare, ci nu asociere. Pentru infiintare firma, investitia necesara este de aprx. 5.000-7.000 euro, profitul depasind 200.000 euro/anual. Investitia se poate recupera in maxim 4-5 luni. Seriozitate. business_ok_a@yahoo.com
ai postat gresit; uita-te mai bine inainte sa-ti pui degetele la treaba.
De ce???????????
Nu se cauta asa ceva pe aici, din acest simplu motiv.

Avocatul ce ar trebui sa faca? Daca nu ai atatia bani, incearca la banci, chiar si Banca Transilvania acorda credite ptr start-up-uri care au la baza un plan de afaceri solid :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doriti o afacere profitabila? Aveti/doriti o agentie imobiliara? Expert imobiliar ofer coordonare- administrare la nivel de management. Pentru infiintare firma, investitia necesara este de ... (vezi toată discuția)
Infintare agentie imobiliara! soarele soarele Caut investitor- colaborator pentru infintare firma (sau colaborez cu agentii existente). Investitie 5.000-7.000 euro, profit peste 200.000 euro. Afacere ... (vezi toată discuția)
Afacerea mea. borisdaniela borisdaniela Buna, Sunt Dana, am 18 ani si as vrea sa imi deschid un local in care se servesc doar ceaiuri si produse de patiserie. Am deja in plan cam tot ce ar trebui ... (vezi toată discuția)