avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere indreptatita impotriva finantelor solutionata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere indreptatita impotriva finantelor solutionata in defavoarea mea

Buna ziua, am depus acum 3 luni la politie, o plangere impotriva finantelor.
Motivul plangerii este ca a aparut o masina pe numele meu la finante, inca din 2003, eu fara sa am vreo informatie in acest sens.
Am facut demersuri la finante, mi-au aratat niste copii, printre care actul de vanzare - cumparare, copie dupa un buletin de-al meu de pe vremea aceea (vechi).

Plangerea a constant in faptul ca semnatura de pe actul de vanzare-cumparare nu-mi apartine. Masina a fost inregistrata pe numele meu in mod fraudulos, eu neavand nici o informatie despre acest lucru.

Plangerea a primit solutionare si nu este in favoarea mea. Eu nu am fost chemat la nici o audiere, pur si simplu mi s-a instiintat.

Raman in continuare in imposibilitatea de a scoate acea masina de pe numele meu, (neavand nici masina si nici actele intrucat nu am detinut-o vreodata).

Ce pot sa mai fac in cazul acesta?
Cei de la finante nu vor sa o scoata de pe numele meu daca eu fac o declaratie pe proprie raspundere ca nu am detinut si nu detin acea masina.
Cer dovada cum ca masina a fost casata/distrusa, plus restul de acte (cartea masinii etc).

Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi daca este posibil.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 10:08, 14 Iunie 2015
Solicitați efectuarea unei expertize grafoscopice, care să lămurească dacă dvs. sunteți sau nu cel care a semnat contractul de vânzare-cumpărare.Ați putea solicita poliției să urmărească autoturismul cu pricina, în vederea identificării persoanei care ăl deține și folosește.
Din cate am inteles,masina este inca in circulatie,deci puteti sa o declarati furata,si astfel cel care o detine,va intra la necaz.
Fa o plangere la ministerul public direct si explica cazul , cu ce hartii ai , printuri sau scaneaza-le si ataseaza-le intr-un email si trimite-le si apoi astepti sa te contacteze ei ... asta numai in cazul in care ceea ce ai scris este si adevarat ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto vandut doar cu contract de vanzare - cumparare de mana VPR21 VPR21 Buna ziua! In 18.09.2014 am vandut un autoturism inmatriculat in Ro printr-un contract de V-C completat de mana. Autoturismul era si este in continuare ... (vezi toată discuția)
Cum sa radiez o masina vanduta katalin1410 katalin1410 am dat masina unei persoane urmand sa facem acuele de vanzare a doua zi,dar persoana nu a mai venit,cartea masini si actele masini sunt la mine cum o pot radia? (vezi toată discuția)
Masina vanduta fara intocmirea actului vanzare cumparare andres1987andres andres1987andres In urma cu 2 ani am vandut o masina insa fara a intocmi act vanzare cumparare la vreo institutie ci doar o hartie scrisa de mana cu semnatura ambelor parti ... (vezi toată discuția)