Buna ziua, am depus acum 3 luni la politie, o plangere impotriva finantelor.
Motivul plangerii este ca a aparut o masina pe numele meu la finante, inca din 2003, eu fara sa am vreo informatie in acest sens.
Am facut demersuri la finante, mi-au aratat niste copii, printre care actul de vanzare - cumparare, copie dupa un buletin de-al meu de pe vremea aceea (vechi).
Plangerea a constant in faptul ca semnatura de pe actul de vanzare-cumparare nu-mi apartine. Masina a fost inregistrata pe numele meu in mod fraudulos, eu neavand nici o informatie despre acest lucru.
Plangerea a primit solutionare si nu este in favoarea mea. Eu nu am fost chemat la nici o audiere, pur si simplu mi s-a instiintat.
Raman in continuare in imposibilitatea de a scoate acea masina de pe numele meu, (neavand nici masina si nici actele intrucat nu am detinut-o vreodata).
Ce pot sa mai fac in cazul acesta?
Cei de la finante nu vor sa o scoata de pe numele meu daca eu fac o declaratie pe proprie raspundere ca nu am detinut si nu detin acea masina.
Cer dovada cum ca masina a fost casata/distrusa, plus restul de acte (cartea masinii etc).
Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi daca este posibil.
Multumesc.
Solicitați efectuarea unei expertize grafoscopice, care să lămurească dacă dvs. sunteți sau nu cel care a semnat contractul de vânzare-cumpărare.Ați putea solicita poliției să urmărească autoturismul cu pricina, în vederea identificării persoanei care ăl deține și folosește.
Fa o plangere la ministerul public direct si explica cazul , cu ce hartii ai , printuri sau scaneaza-le si ataseaza-le intr-un email si trimite-le si apoi astepti sa te contacteze ei ... asta numai in cazul in care ceea ce ai scris este si adevarat ..