avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU PUERICULTURA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU PUERICULTURA

Buna ziua!
Daca dupa ce imi efectuez cele 126 zile pre si post natal, optez sa ma intorc la serviciu si sa intre in CIC sotul meu pot sa mai iau si acele 30 de zile concediu puericultura?
E nevoie sa fac acele cursuri de puericultura pentru asta, avand in vedere ca sunt mama si sunt la al doilea copil (mie mi s-ar parea logic sa die obligatorii pentru tati, nu si pentru mame...) ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aureliao2015 , utilizator 11:59, 11 Iunie 2015
Sau, ar mai fi o varianta, aceea de a opta eu initial pentru CCC, iar apoi, de la 6 luni, de exemplu, eu sa ma intorc la serviciu si el sa ramana in CCC si sa preia indemnizatia. Corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce concediu are dreptul tatal la nasterea copilului? Elena_76 Elena_76 Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: In cazul nasterii unui copil cand mama beneficiaza de concediul de crestere a copilului pana la implinirea varstei de 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lumysss Lumysss Buna ziua, am si eu cateva intrebari legate de acest subiect si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am un baietel care inplineste 2 ani pe 03.11.2016 si am ... (vezi toată discuția)
de câte zile libere beneficiază tatăl la al doilea copil CristianJr CristianJr voi fii tata din nou in ianuarie si as vrea sa stiu daca mai am dreptul la 5 zile libere ca sefii spun ca doar la primul copil am dreptul (vezi toată discuția)